Rye & Aamand Fotografi

Menu Close

4 søde og nemme DIY frisurer til fest

Endnu en gang har vi været forbi vores Pinterest for at finde inspiration til jer! Denne gang har vi kigget på bryllupsfrisurer enten til bruden eller gæsten der gerne vil gøre det selv. 

Read more

6 “gør det selv” bordpyntsideer til dit bryllup

Vi har kigget vores Pinterest lidt igennem og fundet nogle søde og ret nemme “gør det selv” bordpyntsideer, som kan bruges til at pifte festbordet op.  

Read more

Tilbageblik på 2016

Nu har vi efterhånden været i gang i to år som Rye & Aamand Fotografi og sikke et år 2016 har været! Vi nåede op på hele 18 bryllupper og en masse andet arbejde, portrætter såvel som interiør og madfotografering. 

Read more

Tine og Svens bryllup

I juli 2011 var Tine i Sverige for at besøge en studieveninde i hendes hjemby, Kalmar. En aften tog pigerne ud på en lokal bar for at få et par drinks. De satte sig udenfor, og Tine fik straks øje på Sven, som sad sammen med en kammerat lidt væk. Hun fik sin venindes kæreste til at agere wingman og kom hurtigt i snak med Sven.
Tine brugte alle de svenske gloser hun havde lært og det lykkedes heldigvis at føre en samtale. Den aften som blot skulle være “et par timer ude” blev til en lang aften/nat. De mødtes igen nogle dage efter til en stor fest ved vandet, hvor de igen snakkede hele natten og resten er historie

Read more

Æblecrumble

Denne gang i søndagsopskrifter har vi lavet en lækker efterårsdessert! Vi har igen været forbi Fyn og så har vi fået Nadias mor til at lave en lækker æblecrumble. 

Read more