Denne gang i søndagsopskrifter har vi lavet en lækker efterårsdessert! Vi har igen været forbi Fyn og så har vi fået Nadias mor til at lave en lækker æblecrumble. 

Den smager super lækkert og den er, som altid, sandsynligvis et kæmpe hit hos alle!
Find nogle æbler og kom igang!:D 

Bland havregryn, mel, sukker og mandler sammen med den smeltede margarine.

_m6a0447

 

_m6a0465

 

_m6a0354

Skræl æblerne og skær dem i bådstykker.

_m6a0366

 

_m6a0384

Læg dem i et ildfast fad smurt med margarine.

_m6a0485

Kom dernæst havregrynsblandingen over æblerne.

_m6a0502-2

Bag i ca. 40min ved 200grader.

_m6a0530

Nydes med is eller flødeskum.
Bon Appétit!

Æblecrumble Kage
Serves 4
Lækker og nem æblecrumble som kan nydes med is eller flødeskum.
Write a review
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
40 min
Total Time
1 hr
Prep Time
20 min
Cook Time
40 min
Total Time
1 hr
Ingredients
  1. 2dl havregryn
  2. 1dl mel
  3. 1dl sukker
  4. 125g smeltet margarine eller smør
  5. 50g hakket mandler
  6. 3-4 æbler
  7. Fløde eller is som tilbehør
Instructions
  1. Bland havregryn, mel, sukker og mandler sammen med den smeltede margarine.
  2. Skræl æblerne og skær dem i bådstykker.
  3. Læg dem i et ildfast fad smurt med margarine.
  4. Kom dernæst havregrynsblandingen over æblerne.
  5. Bag i ca. 40min ved 200grader.
Notes
  1. Brug eventuelt forskellige æblesorter for at få en mere rund smag.
Rye & Aamand Fotografi http://rye-aamand.dk/blog/