Denne gang i søndagsopskrifter skal vi bage nogle lækre men nemme hindbærsnitter, der dog kræver lidt tålmodighed med dejpladerne!

Hvis der skal laves sund dessert så er det IKKE disse der skal laves! Den er fyldt med masser af smør og sukker, men hindbærsnitterne smager altså også bare virkelig godt.

hindbærsnitter

Start med at røre alle ingredienserne sammen.

hindbærsnitter

Vær sikker på at dejen ikke klistrer når den er rørt sammen.

hindbærsnitter

Lad derefter dejen køle i køleskabet i lidt tid. 

hindbærsnitter

Når dejen er kølet laves der tynde rektangulære plader som forsigtigt kan rulles sammen og lægges på bagepapir.

hindbærsnitter

Når pladerne er klar puttes de i ovnen på 200 grader i ca. 10min.

Lad pladerne køle og put derefter hindbærmarmeladen på en af to plader som derefter lægges sammen. 

hindbærsnitter

Glasuren kommes derefter på den øverste plade og tilsættes til sidst krymmel.

hindbærsnitter

Lad glasuren stivne lidt og skær derefter forsigtigt pladerne ud i den fortrukne størrelse.

hindbærsnitter

Herefter kan de lækre hindbærsnitter nydes med eller uden tilbehør.

Lækre hindbærsnitter
Serves 10
Lækre hindbærsnitter som er en lækker snack hvis man får gæster.
Write a review
Print
Prep Time
30 min
Cook Time
10 min
Total Time
50 min
Prep Time
30 min
Cook Time
10 min
Total Time
50 min
Ingredients
  1. 400g mel
  2. 300g smør
  3. 200g sukker
  4. 1 æg
  5. Krymmel
  6. Hindbærmarmelade
  7. Flormelis
Instructions
  1. Start med at røre alle ingredienserne sammen.
  2. Vær sikker på at dejen ikke klistre når den er rørt sammen.
  3. Lad derefter dejen køle i køleskabet i lidt tid.
  4. Når dejen er kølet laves der tynde rektangulære plader som forsigtigt kan rulles sammen og lægges på bagepapir.
  5. Når pladerne er klar puttes de i ovnen på 200 grader i ca. 10min.
  6. Lad pladerne køle og put derefter hindbærmarmeladen på en af to plader som derefter lægges sammen.
  7. Glasuren kommes derefter på den øverste plade og tilsættes til sidst krymmel.
  8. Lad glasuren stivne lidt og skær derefter forsigtigt pladerne ud i den fortrukne størrelse.
Notes
  1. Den kan være en god ide ikke at tage al dejen ud på en gang når pladerne skal laves da dejen er svær at arbejde med når den er varm.
Rye & Aamand Fotografi http://rye-aamand.dk/blog/