Efter en mindre feriepause er vi tilbage med endnu en omgang søndagsopskrifter!

Denne gang skal vi lave en nuddelret a la Nadia. Opskriften er fuldstændig hjemmelavet og vi glæder os til at dele den med jer, da det er en af vores favoritter herhjemme!

kylling

Start med at krydre og skære kyllingen ud i tern. 

kylling

Kog dernæst nudlerne mens kyllingen steges i en wokgryde.

grøntsager

Når kyllingen er stegt, tilsættes vand og bullionterning. Lad det simre lidt og tilsæt derefter grøntsagsblandingen. Der kan selvfølgelig også bruges friske grøntsager i stedet for frosne. 

nuddelret

Lad retten simre lidt indtil nudlerne er færdige. 

nuddelret

Tilsæt til sidst nudlerne og rør rundt i gryden med jævne mellemrum.

nuddelret

Lad retten simre indtil sovsen er tilpas tyk. 

nuddelret

Herefter kan retten nydes varm med eller uden tilbehør.

nuddelret

Nuddelret a la Nadia
Serves 4
En super lækker og nem ret, som kræver minimal forberedelse.
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
30 min
Total Time
40 min
Prep Time
10 min
Cook Time
30 min
Total Time
40 min
Ingredients
  1. 450g kylling
  2. 250g nudler
  3. 400g grøntsagsblanding
  4. 1-1/2 kyllingebullion med 1/2 L vand
Instructions
  1. Start med at krydre og skære kyllingen ud i tern.
  2. Kog dernæst nudlerne mens kyllingen steges i en wokgryde.
  3. Når kyllingen er stegt, tilsættes vand og bullionterning. Lad det simre lidt og tilsæt derefter grøntsagsblandingen. Der kan selvfølgelig også bruges friske grøntsager i stedet for frosne.
  4. Lad retten simre lidt indtil nudlerne er færdige.
  5. Tilsæt til sidst nudlerne og rør rundt i gryden med jævne mellemrum.
  6. Lad retten simre indtil sovsen er tilpas tyk.
Rye & Aamand Fotografi http://rye-aamand.dk/blog/